Mentoriprofiili

Hyvä Diili mentorin profiilikortti - Katja Hynninen

Yhteystiedot

Puhelinnumero: 040 588 0542
Sähköpostiosoite: katja.hynninen@karkelo.com

Yrityksen tiedot

Yrityksen nimi: Karkelo
Päätoimiala: Luovien alojen yrittäjyys, mikroyrittäjyys, itsensätyöllistäminen.
Kotisivu: http://www.karkelo.com/

Minä mentorina

Sijaintikuntani: Tampere
Käytettävissä mentorina: Omalla alueellani ja valtakunnallisesti
Olen kiinnostunut ohjaamaan erityisesti:
  • uusia yrittäjiä
  • pidempään toimineita yrittäjiä
Työhistoriani:
Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2004. Lisäksi olen työskennellyt asiakaspalvelutehtävissä, myyntityössä sekä tuotannon ja logistiikan parissa. Myös yhdistystoiminta ja vapaaehtoistyö on minulle tuttua. Kaikesta kokemuksesta on ollut minulle yrittäjänä hyötyä, ja olen iloinen saadessani jakaa osaamistani eteenpäin.
Erityisosaamiseni ja vahvuuteni:
Ydinosaamistani ovat tuotteiden ja palveluiden kehittäminen, asiakaspalvelu, myynti- ja markkinointi sekä viestintä. Lisäksi pystyn opastamaan sopimuksiin, immateriaalioikeuksiin, projektinhallintaan ja yrittäjän henkisten voimavarojen ja luovuuden ylläpitämiseen liittyvissä asioissa.
Toimiessani ohjaajana:
Tarjoan uusia näkökulmia, kannustan ja rohkaisen etsimään yksilöllisiä toimintatapoja. Minulle on tärkeää, että ohjattava voi olla seurassani oma itsensä ja keskustella aiheesta kuin aiheesta. Mentoroinnin ideana on henkilökohtaisen tuen antaminen, joten etenen aina ohjattavan ehdoilla. Kuukausittaisten tapaamisten lisäksi vaihdan mielelläni ajatuksia myös sähköpostitse ja puhelimitse.
Lisäksi:
Jos etsit itsellesi mentoria, joka keskittyy mieluummin käytännön toimintaan kuin talouden tunnuslukuihin, niin ota ihmeessä yhteyttä!
Käyttäjän Katja Hynninen kuva
MottoniYrittäjänkään ei tarvitse osata kaikkea - keskity vahvuuksiisi!