Mentoriprofiili

Hyvä Diili mentorin profiilikortti - Timo Iivarinen

Yhteystiedot

Puhelinnumero: +358505020993
Sähköpostiosoite: timo.iivarinen@toimitilaturva.fi

Yrityksen tiedot

Yrityksen nimi: Uudenmaan Toimitilaturva Oy
Päätoimiala: Yritysturvallisuus ja liiketoimintaan liittyvä riskienhallinta - Riskienhallintaan liittyvät ratkaisut, liikejohdon konsultointi, henkilöstönhallinta, johtaminen, liiketoiminnan kehittäminen ja yritysneuvontapalvelut.
Kotisivu: http://toimitilaturva.fi/

Minä mentorina

Sijaintikuntani: Nurmijärvi
Käytettävissä mentorina: Omalla alueellani ja valtakunnallisesti
Olen kiinnostunut ohjaamaan erityisesti:
  • uusia yrittäjiä
  • pidempään toimineita yrittäjiä
  • kasvuyrittäjiä
Minulla on lisäksi osaamista mm.
  • Tuotteistamisesta
  • Henkilöstohallinnosta
  • Tuotannon hallinnasta
  • Myynnistä ja markkinoinnista
  • Johtamisesta
  • Yrityksen strategiasta
Työhistoriani:
Pitkä työura yksityisen turvallisuusalan palveluksessa +35v - Näkökulmaa turvallisuuteen ja riskienhallintaan. Securitas Oy 27v eri tehtävissä mm vartiointityö ja asiakaspalvelu sekä myyntityö. Osakasyrittäjänä turvalaitepalveluja toimittavassa yrityksessä ja nyt itsenäisenä yrittäjänä yritystoiminnan riskienhallintaan ja yritysturvallisuuteen sekä yritysneuvontaan keskittyneenssä asiantuntijayrityksessä.
Erityisosaamiseni ja vahvuuteni:
Yritysturvallisuus ja liiketoimintaan liittyvä riskienhallinta yritystoiminnassa. Henkilöstöjohtaminen ja hallinta. Yrittäjän vastuut ja velvoitteet, yritysneuvontapalvelut, henkilöstöstä ja itsestä tulee pitää huolta. Omien valmiuksien kehittäminen ja edelleen kouluttautuminen. Kuinka kehitän liiketoimintaani ja kuinka saan sen yhä tuottavammaksi.

Hyvä ymmärtää mitä ja miten johtamisessa päätöksiä ja asioita tehdään, päätösten sekä tekemisen vastuut ja vaikutukset kokonaisuuteen.

Yrittäjä kantaa viimekädessä kaiken vastuun itse yrityksen päätöksenteosta - Vastuuta ei voi ulkoistaa.
Toimiessani ohjaajana:
Sitoudun tekemisiini, olen perusteellinen ja kannustava - Mielipidettä ja ajatuksen vaihtoa aiheesta, näkökulmaa ja omaa kokemusta yrittäjyyden hetkistä. Kuuntelu ja rakentava vuoropuhelu kantaa jo pitkälle. Valmiita ratkaisuja ei ole, päätökset tehdään itse ja kannetaan päätöksistä vastuu.
Lisäksi:
Pitkäkin matka alkaa siitä ensimmäisestä askeleesta, se vain on ensin otettava. Kokemusta ja tietoa on turha pantata silloin, kun sitä voi siirtää eteenpäin. Opiskelu ja oppiminen ovat meille kaikille elämän mittainen prosessi.
Käyttäjän timo.iivarinen kuva
MottoniPitkäkin matka alkaa siitä ensimmäisestä askeleesta - Se on vain ensin otettava.