Mentoriprofiili

Hyvä Diili mentorin profiilikortti - Raimo Kovanen

Yhteystiedot

Puhelinnumero: +358443563441
Sähköpostiosoite: raimo@biodel.fi

Yrityksen tiedot

Yrityksen nimi: Business Office Biodel/KiOy Biodel
Päätoimiala: Yrittäjyyteen, sidosryhmä- ja liiketoimintaan liittyvää koulutusta ja konsultointia, sekä toimia ko. aihealueilla mentorina ja/tai partnerina. Toimialaan kuuluu myös eri tilaisuuksissa pidettävien em. alojen asiantuntijapuheenvuorojen pitäminen/tuottaminen.
Kotisivu: biodel.fi

Minä mentorina

Sijaintikuntani: Järvenpää
Käytettävissä mentorina: Omalla alueellani ja valtakunnallisesti
Olen kiinnostunut ohjaamaan erityisesti:
  • uusia yrittäjiä
  • pidempään toimineita yrittäjiä
  • kasvuyrittäjiä
  • yritysjärjestelyjä suunnittelevia
Minulla on lisäksi osaamista mm.
  • Henkilöstohallinnosta
  • Taloushallinnosta
  • Franchisingyrittämisestä
  • Johtamisesta
  • Yrityksen strategiasta
Työhistoriani:
Olen toiminut yrittäjänä yli kaksikymmentä (20) vuotta, johon sisältyy myös franchising-yrittäjyyttä (koulutus, taloushallinto, kiinteistöpalvelut, liiketoiminta). Olen ollut viimeisimmät kaksikymmentä (20) vuotta koulumaailmassa oppisopimuskoulutuksen johtotehtävissä.
Erityisosaamiseni ja vahvuuteni:
Yrittäjyyden, sidosryhmätoiminnan, liiketoiminnan ja organisaatiuomuutosten asiantuntija ja kouluttaja. Kehittämistoiminnan osaaja ja elinkeinoelämän yhteyksien tuntija ja kehittäjä. Erityisesti yritysten sidosryhmätoiminnan asiantuntija: väitellyt perheyrityksen omistajapäättäjien sidosryhmäpainotusten muutoksista ennen sukupolvenvaihdosta (v. 2016). Koulutuksen asiantuntija, erityisesti toinen aste. Projektitoiminnan osaaja.
Toimiessani ohjaajana:
Yhteistyötä jalat maassa - ilman turhaa uhoa kaikkitietävyydestä ja kaikkitaitavuudesta, riittävän nöyränä, mutta samalla aktiivisesti ja tavoitteellisesti asioita ajaen. Näin pääsemme siihen, että tulevaisuuden ratkaisuja varten kirjoitetuille nuoteille löytyy nykyistä useammin soittovalmiit soittajat.
Toimin myös Suomen Mentorit ry:n mentoriohjelmassa korkeakoulutettujen mentorina.
Lisäksi:
Kun tarvitset ammattilaisen mentoriksesi / partneriksesi, niin silloin käytettävissäsi on vahva näkemyksellinen tieto, sidosryhmäsuhteet ja ammatillinen kokemus, jotka palvelevat silloin myös sinua --> yrittäjyystohtori Raimo!
Käyttäjän raimo.kovanen kuva
MottoniMieti mitä kirjoitat ja kirjoita mitä mietit!