Mentoriprofiili

Hyvä Diili mentorin profiilikortti - Marja Kaikkonen

Yhteystiedot

Puhelinnumero: 040 867 9707
Sähköpostiosoite: psykologihelsinki@gmail.com

Yrityksen tiedot

Yrityksen nimi: Psykologi- ja terapiapalvelut Marja Kaikkonen
Päätoimiala: Terveys- ja hyvinvointipalvelut
Kotisivu: www.psykologihelsinki.fi

Minä mentorina

Sijaintikuntani: Helsinki
Käytettävissä mentorina: Omalla alueellani ja valtakunnallisesti
Olen kiinnostunut ohjaamaan erityisesti:
  • uusia yrittäjiä
  • pidempään toimineita yrittäjiä
  • kasvuyrittäjiä
Minulla on lisäksi osaamista mm.
  • Tuotteistamisesta
  • Johtamisesta
  • Yrityksen strategiasta
Työhistoriani:
Olen yrittäjäpalveluja tarjoavan perheyrityksemme osakas ja liiketoiminnan kehittäjä. Toimin myös ammatinharjoittajana psykologi- ja terapiapalvelujen tarjoajana. Olen myös työnohjaaja ja työyhteisösovittelija. Olen päälliköinyt EU-rahoitteisia projekteja, ollut mukana tuotekehitysprojekteissa, toiminut kouluttajana ja valmentajana sekä opettajana yliopistossa. Muuta työkokemusta minulla on henkilöstöarvioinneista, tutkimustyöstä sekä akateemisten asiantuntijoiden urakonsultoinnista. Tuotan tällä hetkellä asiantuntijapalveluja sosiaali- ja terveysalalle.
Erityisosaamiseni ja vahvuuteni:
Olen PsM, laillistettu psykologi, YTM, yhteiskuntatieteiden maisteri ja erityistason psykoterapeutti. Olen julkisen hankintojen asiantuntija. Tunnen SOTE-kentän hyvin, erityisesti kunnallisen palvelutuotannon. Olen hankkijana kilpailuttanut palveluja sekä ollut palveluntuottajana niitä tarjoamassa.
Toimiessani ohjaajana:
Mikäli olet perustamassa sosiaali- ja/tai terveysalan yritystä, ota yhteyttä! Tunnen hyvin sosiaali- ja terveysalan toimintakentän ja seuraan aktiivisesti SOTE-uudistusta ja sen mukanaan tuomia uudistuksia ja mahdollisuuksia meille pienyrittäjille.
Lisäksi:
Olen näyttötutkintomestari ja tunnen toisen asteen ammatillisen koulutuksen ja tutkintojen perusteiden periaatteet. Erityisosaamista minulla on johtamisen, yrittäjyyden ja sosiaali- ja terveysalan tutkinnoista.
Käyttäjän marja.kaikkonen kuva