Tutkintoja yrittäjälle

Yrittäjyyden tutkinnot

  • Yrittäjän ammattitutkinto, tavoitteena on vahvistaa yrittäjän liiketoimintaosaamista.Tutkinto soveltuu myös jo pidempään toimineelle yrittäjälle esimerkiksiliiketoimintasuunnitelman päivittämiseen ja kilpailukyvyn varmistamiseen.
  • Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, joka on tarkoitettuyritystoiminnan kasvattajalle ja laajentajalle. Tutkinnossa tunnistat omat roolisi ja vahvuutesi sekä kehittämiskohteesi. Kasvat varmaksi johtajaksi ja kehität samalla myös organisaatiosi johtamista ja työyhteisösi käytäntöjä kokonaisvaltaisesti.
  • Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, joka on suunnattu tuotteiden, palveluiden taiprosessien kehittäjille. Koulutukseen osallistunut hallitsee tuote- ja palvelukehitystyön tärkeimmät menetelmät ja pystyy hyödyntämään niitä omassa työssään. Lisäksi hän onsisäistänyt kokeilukulttuurin ajattelutavan sekä ymmärtää strategisen kehittämisenmerkityksen.

Oman ammattilalan tutkinto

Eri alojen perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja on valittavana 164 erilaista. Niiden avulla kehität ja päivität oman ammattialasi osaamista.
 
Muu lyhyempi lisäkoulutus

Oman alueesi oppisopimuskoulutukseen pääset tutustumaan oman alueesi oppisopimustoimijan verkkosivujen kautta.

Täältä pääset tutustumaan tutkintojen perusteisiin.
Yrittäjän ammattitutkinto
Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto
Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto