Mentoripankki

Lorem ipsum dolor sit amet

Tutkintoja yrittäjälle

Yrittäjyyden tutkinnot

  • Yrittäjyyden ammattitutkinto, tavoitteena on kehittää ja vahvistaa yrittäjän laaja-alaista liiketoimintaosaamista yrittäjyyden eri vaiheissa mm. digitalisaation ja vastuullisen yritystoiminnan näkökohdat huomioiden. Tutkinto sisältää kolme osaamisalavaihtoehtoa: yritystoiminnan suunnittelu ja käynnistäminen, yritystoiminnan kehittäminen sekä yritysneuvonta. Tutkinnossa on useita valinnaisia osia, joiden avulla opiskelija voi  syventää osaamistaan laaja-alaisesti.
  • Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, joka on tarkoitettuyritystoiminnan kasvattajalle ja laajentajalle. Tutkinnossa tunnistat omat roolisi ja vahvuutesi sekä kehittämiskohteesi. Kasvat varmaksi johtajaksi ja kehität samalla myös organisaatiosi johtamista ja työyhteisösi käytäntöjä kokonaisvaltaisesti.
  • Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, joka on suunnattu tuotteiden, palveluiden taiprosessien kehittäjille. Koulutukseen osallistunut hallitsee tuote- ja palvelukehitystyön tärkeimmät menetelmät ja pystyy hyödyntämään niitä omassa työssään. Lisäksi hän onsisäistänyt kokeilukulttuurin ajattelutavan sekä ymmärtää strategisen kehittämisenmerkityksen.

Oman ammattilalan tutkinto

Eri alojen perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja on valittavana 164 erilaista. Niiden avulla kehität ja päivität oman ammattialasi osaamista.
 
Muu lyhyempi lisäkoulutus

Oman alueesi oppisopimuskoulutukseen pääset tutustumaan oman alueesi oppisopimustoimijan verkkosivujen kautta.

Täältä pääset tutustumaan tutkintojen perusteisiin.
Yrittäjyyden ammattitutkinto
Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto
Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Mitä on mentorointi?

Palveluun kirjautuminen

Oppisopimustoimijoiden ja palveluun rekisteröityneiden
mentoreiden kirjautuminen palveluun.

Kirjaudu ulos