Mentoripankki

Lorem ipsum dolor sit amet

Mentoriprofiili

Mentorin profiilikortti - Tuula Leskelä

Yhteystiedot

Puhelinnumero: 0400 672 629
Sähköpostiosoite: tuula.leskela@tulecor.fi
Skype-tunnus: tuula.leskela

Yrityksen tiedot

Yrityksen nimi: Tulecor Oy
Päätoimiala: Koulutus palvelut ja pienyrittäjyyden konsultointi; liiketoiminta, myynti, asiakaspalvelu, myynnilliset vuorovaikutustaidot, esimiestyö sekä työyhteisön toiminta ja sen kehittäminen. . Asiakas- ja henkilöstötutkimukset ja konsultointi niiden perusteella. Tähän mennessä mentorointiyhteistyötä kymmenien eri toimialojen pienyrittäjien kanssa 19 vuoden omalla yrittäjäkokemuksella. Kehitytään yhdessä!
Kotisivu: www.tulecor.fi

Minä mentorina

Sijaintikuntani: Helsinki
Käytettävissä mentorina: Omalla alueellani ja valtakunnallisesti
Olen kiinnostunut ohjaamaan erityisesti:
  • uusia yrittäjiä
  • pidempään toimineita yrittäjiä
  • kasvuyrittäjiä
Minulla on lisäksi osaamista mm.
  • Tuotteistamisesta
  • Henkilöstohallinnosta
  • Taloushallinnosta
  • Myynnistä ja markkinoinnista
  • Johtamisesta
  • Yrityksen strategiasta
Työhistoriani:
Suomen Posti Oy:ssä pitkä ura (22v.) asiakaspalvelussa, myynnissä ja niiden johtamisessa.Viimeisin tehtävä 50 hengen asiakasyksikön vetäjä ja vastasin 150 henkilön osaamisen kehittämisestä. Sen jälkeen olen toiminut yrittäjänä v. 2002 perustetussa yhden naisen verkottuneessa konsultointi- ja koulutusyrityksessäni.
Erityisosaamiseni ja vahvuuteni:
Vuorovaikutustaidot asiakaspalvelussa, myynnissä ja esimiestyössä. Työyhteisön kehittäminen. Työnohjaajakoulutus 2011 ja Työ- ja organisaatiopsykologian perusopintoja 2012-2013.
Toimiessani ohjaajana:
Mottoni mukaan pyrin antamaan maaliin johtavia syöttöjä. Sparraan ja kannustan ja osaan tehdä "ikäviäkin" kysymyksiä mikäli niillä on kehittämistavoite. Kysyminen ja yhdessä vastausten etsiminen on työtapa. Positiivisen psykologian teoriat taustalla viitekehyksenä. Mentoroin parhaillaan mm. yritysjohtamisen- sekä tuotekehittäjän erikoisammattitutkintoja suorittavia yrittäjiä. Oman yrityksen palveluina koulutus- ja kehittämisprojekteja yksilöille ja ryhmille. MJK-Instituutissa olen Liiketalouden perustutkinnon näytöissä yhtenä arvioijana sekä ollut mm. myynnin ammattitutkinnossa ryhmän mentorina.
Lisäksi:
Pienet yritykset lähellä sydäntä, kun itse olen yli 19 v. sellaista pyörittänyt. Sitä ennen myös työkokemusta 22 v. suuressa organisaatiossa toimimisesta työntekijänä ja esimiehenä.
Käyttäjän tuula.leskela@tulecor.fi kuva
MottoniParasta mitä ihminen voi toiselle tehdä, on antaa maaliin johtava syöttö.

Mitä on mentorointi?

Palveluun kirjautuminen

Oppisopimustoimijoiden ja palveluun rekisteröityneiden
mentoreiden kirjautuminen palveluun.

Kirjaudu ulos