Mentoripankki

Lorem ipsum dolor sit amet

Mentorin profiilikortti - Riitta Pallasvuo

Yhteystiedot

Puhelinnumero: 0405307239
Sähköpostiosoite: riitta.pallasvuo@liike4k.fi
Skype-tunnus: riittaliike4k

Yrityksen tiedot

Yrityksen nimi: Liike4k Oy
Päätoimiala: Koulutus, konsultointi, mentorointi, työpaikkaohjaus Erityisosaaminen: Yrittäjyys, btob ja btoc myynti ja markkinointi, ketjutoiminta, hankinnat, johtoryhmä- ja hallitustyöskentely, strategiat
Kotisivu: www.liike4k.fi

Minä mentorina

Sijaintikuntani: Vantaa
Käytettävissä mentorina: Omalla alueellani ja valtakunnallisesti
Olen kiinnostunut ohjaamaan erityisesti:
 • uusia yrittäjiä
 • pidempään toimineita yrittäjiä
 • kasvuyrittäjiä
 • kansainvälistyviä yrittäjiä
Minulla on lisäksi osaamista mm.
 • Tuotteistamisesta
 • Henkilöstohallinnosta
 • Sähköisestä liiketoiminnasta
 • Franchisingyrittämisestä
 • Myynnistä ja markkinoinnista
 • Ulkomaankaupasta
 • Johtamisesta
 • Yrityksen strategiasta
Voin tarvittaessa ohjata:
 • englannin kielellä
Työhistoriani:
Tällä hetkellä työskentelen asiakkuusvastaavana Omnia:ssa.
Olen yrittäjä toista kertaa. Nykyinen yritykseni on Liike4k Oy vuodesta 2010 alkaen. Yritykseni toimii terveystuotteiden agentuurina. Lisäksi valmennan ja koulutan johtaminen-, myynti-, markkinointi-, tuotteistaminen-, asiakaspalvelu-, lähiesimies- ja työhyvinvointikoulutuksissa mm. Markkinointi Instituutissa ja Rastorissa. Lisäksi olen toiminut mentorina vuodesta 2015 alkaen yrittäjille. Käytän koulutuksissani apuna mm. Peili ™- käyttäytymisprofiilityökalua.
Ennen yrittäjyyttä työskentelin Instru optiikassa 10 vuotta erilaisissa tehtävissä. Viimeksi olin valikoima- ja hankintajohtaja, vastaten Suomen ja Viron myymälöiden kaikista valikoimista ja hankinnoista. Instru optiikka Oy oli osa Pearle Europe B.V. joka tunnetaan nykyisin nimellä GrandVision B.V. https://www.grandvision.com
Vastasin Instrun kaikkien ketjujen (Instrumentarium, Nissen ja Keops) valikoimista ja hankinnoista. Olin sekä Suomen että Viron johtoryhmän jäsen ja Pearle Europe B.V. hankinta- ja valikoima johtoryhmän jäsen (7 maata). Johdin 15 henkilön tiimiä.
Ennen valikoimajohtajan pestiä toimin Instru optiikassa
Concept Managerina ja TerveysInstru :n tuotepäällikkönä.
Ennen Instru optiikkaa olin tuotemarkkinointipäällikkö Seege Oy:ssä, jossa vastasin Seegen markkinointiosastosta. Tätä ennen olin Trade Marketing Managerin äitiyslomasijaisena Gillette Oy Finland:lla ja tätä ennen yrittäjänä, varatoimitusjohtajana Danlab Oy :ssa. Vuosina 1995 - 1883 olin töissä Tamro Oy:ssä tuoteryhmäpäällikkönä ja Oriola Oy:ssä tuotepäällikkönä.
Erityisosaamiseni ja vahvuuteni:
Olen kauppatieteiden maisteri KTM ja ammatillinen opettaja AmO sekä HHJ eli hyväksytty hallituksen jäsen. Olen myös Peili ™ - käyttäytymisprofiilin valmentaja. Käytän Peili- työkalua ja fasilitointia mm. mentoroinnissa, koulutuksissa ja valmennuksissa. Vahvuuteni ovat myynti, markkinointi, johtaminen ja viestintä. Tunnen erityisen hyvin ketjutoiminnan ja osaamisen kehittämisen.
Toimiessani ohjaajana:
Olen kannustava valmentaja joka pyrkii auttamaan mentoroitavaa tavoitteellisesti, niin että hän saa tuloksia aikaiseksi. Pääpaino on siinä, että mentoroitava saa päätöksentekoonsa tukea ja mentori avaa uusia ovia, näkemyksiä sekä tarjoaa omaa osaamistaan ja verkostoaan mentoroitavalle. Olen saanut hyvää palautetta ohjattaviltani siitä, että olen auttanut heitä tekemään rohkeita päätöksiä ja näin saamaan tuloksia aikaiseksi. Ohjausta voidaan tehdä myös Teams:n, Zoomin ja Skypen kautta. Minut tavoittaa myös whatsup:lla. Katso palautteet LinkedIn-profiilistani.
Lisäksi:
Olen aktiivinen kuntoliikkuja. Katso IG- profiilini riittapallasvuo!
Olen Vantaan Aviapoliksen, Hakunilan ja Tikkurilan kehittämistoimikunnan puheenjohtaja.
RiPatta's picture
Mottoni”Elämä on suuri seikkailu tai ei mitään”

Mitä on mentorointi?

Palveluun kirjautuminen

Oppisopimustoimijoiden ja palveluun rekisteröityneiden
mentoreiden kirjautuminen palveluun.

Kirjaudu ulos